Като я запаля на празен ход и се чува скърцане под капака на двигателя... там където са свещите от ляво... Знам че има някакъв ремък там, но не съм наясно какво е точно... По-интересното е, че май е от хидравликата... Като мръдна волана нанякъде това леко скърцане се превръща в много по-шумно скърцане и от същото място разбира се... Проверявах течностите всичко си е наред с изключение на хидравличната, която не бях я проверявал, но беше си на чертичката на минимум, не беше празно... Както и да е вчера долях там, но скърцането продължава... Заслушах се стори ми се уж по-леко скърцане, но може и да съм си внушил, че е по-леко
Някой знае ли от какво е? Благодаря предварително!
Ааа забравих да допълня ходих на майстор някакъв и ми каза няма страшно те така се разскърцват от смяната на температурите не е болка за умиране... Та следващия въпрос е трябва ли да се притеснявам или е нормално това?
И за да сме съвсем конкретни от тук се чува:

Ааа забравих да допълня ходих на майстор някакъв и ми каза няма страшно те така се разскърцват от смяната на температурите не е болка за умиране... Та следващия въпрос е трябва ли да се притеснявам или е нормално това?

И за да сме съвсем конкретни от тук се чува:
Comment